SAltum FestdageSådan begyndte det- Der skal da også ske noget i Saltum!! Det var jo her, det hele startede…. med Saltum Uldfestival.


Saltum Uld dage og nu Saltum Festdage, udsprang da Saltum Uldfestivals bestyrelse i 2017 valgte at flyttede fra Saltum by til Jambo Feriepark.


En gruppe borgere og handelsstandsforeningen besluttede at undersøge, om Saltum by kunne danne rammerne om Saltum Ulddage nu Saltum Festdage Saltum Festdage består af repræsentanter fra handelsstandsforeningen, borgerforeningen og Egnssamlingen.


Saltum festdage – Uld og Kunsthåndværk er som navnet siger nogle festlige dage i Saltum. Du kan møde kunsthåndværkere fra nær og fjern. Kunsthåndværkerne har både arbejdende boder og salgsboder.


Et bærende element ved Saltum Festdage vil være de store hvide telte på p-pladsen midt i byen. Men også aktiviteter ved Egnssamlingen, husflidsskolen og baptistkirken.


Med hjælp fra frivillige vil disse steder og huse blive bemandet Saltum kommer til at summe af liv også fordi mange af byens borgere vælger at vise deres egene hobbyarbejder frem og Lions Club har et stort loppemarked som bestemt er et besøg værd.


Naturligvis har byens forretninger en stor interesse i, at der sker noget i Saltum, og de er klar med skarpe tilbud også under Saltum Festdage. På p-pladsen midt i byen vil der blive opstillet telte, hvor de alle de mange udstillere har deres salgsboder.

Følg os på Facebook

Følg Saltum Festdage på Facebook og bliv inspireret og opdateret